Kosár

0 Termékek - 0 Ft
Kosár megtekintése

Termékeinkről írták:

gyerekágy >> Zöld mozdony gyerekágy leesésgátlóval
SZ.K., 12.11.2017
Rendben megérkezett az ágy össze is raktuk.A nagyobbik fiúnknak is ilyen ágyat vettünk önöktől kb 2.5 éve.Csak az kék.A kicsinek is nagyon tetszik azért vettünk neki is.köszönjük.
gyerekágy >> Busz gyerekágy, kék
Kless-Habayeb Leila, 11.11.2017
Az ágy időben és biztonságosan megérkezett, szuper a csomagolás!!!Pofon egyszerű az összeszerelés!Nagy-nagy öröm a tulajdonosának! Úgy ahogy van: KLASSZ KÖSZÖNJÜK NEM CSALÓDTUNK
gyerekágy >> Busz gyerekágy, kék
N. H., 02.11.2017
Megérkezett az ágy kedden, nagyon szép. Mellékelek egy képet, hogy mennyire tetszik a kis tulajdonosának. :)

A szállítás és a fizetés

Alap csomag:             2.990 Ft
ágykeret + ágyrács

Extra csomag:            3.990 Ft
ágykeret + ágyrács + matrac VAGY fiók

Prémium csomag:     szállítás Ingyenes
gyerekágy keret + ágyrács+ matrac + fiók

Utánvételes fizetés (kiszállításkor, a futárnak készpénzben) díja minden esetben + 1.000 Ft.

A nyírpazonyi telephelyen történő személyes átvételnél nincs szállítási költség.

 

Termékeinket Magyarország területén belül bármely településre házhoz szállítjuk.

A megrendelt termékek átvétele személyesen (Nyírpazonyban, a telephelyen) vagy futárszolgálat által házhoz szállítva történik, előzetesen egyeztetett (telefonon vagy e-mailben) napon. Házhozszállítás esetén a kézbesítés napja meghatározható, pontos időpont (óra, perc) nem!

A rendeléseket egyes termékeknél a Web-áruház 2-3 munkanapon belül tudja teljesíteni, ha az adott termék raktáron van. A raktáron nem lévő termékek szállítási határideje maximum 10 munkanap. Ha ez a határidő valamilyen okból (alapanyaghiány, stb ) nem tartható, Web-áruház köteles a Vevőt erről értesíteni..

A gyerekágyakat lapra szerelten, gondosan becsomagolva, a nagy terméksúly miatt 2-3 csomagban szállítjuk. A csomag az egyszerű összeszereléshez (az összeillő részek számozottak) szükséges néhány csavart és egyéb kelléket (pl. görgők) tartalmazza.

A Web-áruház megrendeléseit elsődlegesen a GLS Futárszolgálat szállítja. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) egyéb címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük.

A futárnak való átadást követően, általában az előre egyeztetett szállítási nap reggelén e-mailben elküldjük a vásárlónak a feladott csomagok azonosító számait. Ezek alapján a csomagok a GLS honlapján nyomon követhetőek. Ez az email tartalmazza a fényképes összeszerelési útmutatót is.

A csomag tartalmazza a számlát és a megrendelt kiegészítőket is. Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen (a csomagoláson és a termékeken) észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. Sérült csomagot ne vegyen át! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli, egyértelműen szállítási sérülés miatti reklamációt a web-áruház nem tud elfogadni!

Amennyiben a vásárló nem veszi át a csomagot, a visszaszállítás díját a vásárlóra terheljük. Újbóli kézbesítést kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítási díj előre történő megfizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani.
A Vevő köteles a termék sértetlenségét az átvétel során (de legfeljebb 2 munkanapon belül ) ellenőrizni, és az esetleges mennyiségi hiány vagy sérült termék esetén az Eladót azonnal értesíteni. A nem sértetlen csomagolású terméket a vásárló csak saját felelősségére veheti át.

Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására. A Vevő köteles olyan szállítási címet és telefonszámot megadni, ahol a kiszállítás napján elérhető.

A megrendelés során feltüntetett díjak tartalmazzák a csomagolási költségeket is.

Lehetséges fizetési módok:

  1. Előre utalás: A megrendelt termék vételárát és az esetleges járulékos költségeket (amelyek megrendeléskor feltüntetésre kerülnek) a Vevő az Eladó bankszámlájára - a szállítást megelőző 2 munkanappal - átutalja. A termék a teljes összeg Eladó számlájára történő beérkezését követően vehető át személyesen vagy adja át Web-áruház a futárszolgálatnak szállításra. Ennek a fizetési módnak járulékos költsége nincs.
  2. Utánvétel: A megrendelt termék vételárát és az esetleges járulékos költségeket (amelyek megrendeléskor feltüntetésre kerülnek) a Vevő az átvétel során a futárnak készpénzben kifizeti. Utánvétes fizetési módnál a Web-áruház készpénzkezelési költséget számít fel, amelynek aktuális összegéről a megrendelés leadása során a weboldalon tájékoztatja a vásárlót.
  3. Személyes átvétel: Ebben az esetben a Vevő az eladó által kibocsájtott számla alapján átvételnél, készpénzben teljesít.