Kosár

0 Termékek - 0 Ft
Kosár megtekintése

Termékeinkről írták:

gyerekágy >> Tűzoltó autós gyerekágy leesésgátlóval
J.K., 12.08.2018
Az agy epsegben megerkezett, ami az elso perctol nagy boldogsagot okozott kisfiunknak! Koszonjuk szepen, es a hozzank valo kedvesseget is! Mindenkinek csak ajanlani fogom! Tovabbi szep estet es minden jot kivanok!
gyerekágy >> Tűzoltó autós gyerekágy leesésgátlóval
SZ. M., 09.08.2018
Az ágyunk épségben megérkezett, nagyon könnyen összeraktuk, és a kis királyfi is boldog a gyönyörű tűzoltóágyban. Köszönjük!
gyerekágy >> Kék mozdony gyerekágy leesésgátlóval
K. CS., 07.08.2018
Megerkezett az agyiko, minden rendben volt a szallitassal, idoben erkezett. Az osszeszereleshez meg az utmutato sem kellett :) Az uj tulajdonosa oda meg vissza van erte, ki se szall belole mar vagy 2 oraja. Remelem tetszik neki annyira hogy abban aludjon vegre ;) Nagyon szepen koszonjuk.

A szállítás és a fizetés

Alap csomag:             2.990 Ft
ágykeret + ágyrács

Extra csomag:            3.990 Ft
ágykeret + ágyrács + matrac VAGY fiók

Prémium csomag:     szállítás Ingyenes
gyerekágy keret + ágyrács+ matrac + fiók

Utánvételes fizetés (kiszállításkor, a futárnak készpénzben) díja minden esetben + 1.000 Ft.

A nyírpazonyi telephelyen történő személyes átvételnél nincs szállítási költség.

 

Termékeinket Magyarország területén belül bármely településre házhoz szállítjuk.

A megrendelt termékek átvétele személyesen (Nyírpazonyban, a telephelyen) vagy futárszolgálat által házhoz szállítva történik, előzetesen egyeztetett (telefonon vagy e-mailben) napon. Házhozszállítás esetén a kézbesítés napja meghatározható, pontos időpont (óra, perc) nem!

A rendeléseket egyes termékeknél a Web-áruház 2-3 munkanapon belül tudja teljesíteni, ha az adott termék raktáron van. A raktáron nem lévő termékek szállítási határideje maximum 10 munkanap. Ha ez a határidő valamilyen okból (alapanyaghiány, stb ) nem tartható, Web-áruház köteles a Vevőt erről értesíteni..

A gyerekágyakat lapra szerelten, gondosan becsomagolva, a nagy terméksúly miatt 2-3 csomagban szállítjuk. A csomag az egyszerű összeszereléshez (az összeillő részek számozottak) szükséges néhány csavart és egyéb kelléket (pl. görgők) tartalmazza.

A Web-áruház megrendeléseit elsődlegesen a GLS Futárszolgálat szállítja. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) egyéb címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük.

A futárnak való átadást követően, általában az előre egyeztetett szállítási nap reggelén e-mailben elküldjük a vásárlónak a feladott csomagok azonosító számait. Ezek alapján a csomagok a GLS honlapján nyomon követhetőek. Ez az email tartalmazza a fényképes összeszerelési útmutatót is.

A csomag tartalmazza a számlát és a megrendelt kiegészítőket is. Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen (a csomagoláson és a termékeken) észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. Sérült csomagot ne vegyen át! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli, egyértelműen szállítási sérülés miatti reklamációt a web-áruház nem tud elfogadni!

Amennyiben a vásárló nem veszi át a csomagot, a visszaszállítás díját a vásárlóra terheljük. Újbóli kézbesítést kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítási díj előre történő megfizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani.
A Vevő köteles a termék sértetlenségét az átvétel során (de legfeljebb 2 munkanapon belül ) ellenőrizni, és az esetleges mennyiségi hiány vagy sérült termék esetén az Eladót azonnal értesíteni. A nem sértetlen csomagolású terméket a vásárló csak saját felelősségére veheti át.

Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására. A Vevő köteles olyan szállítási címet és telefonszámot megadni, ahol a kiszállítás napján elérhető.

A megrendelés során feltüntetett díjak tartalmazzák a csomagolási költségeket is.

Lehetséges fizetési módok:

  1. Előre utalás: A megrendelt termék vételárát és az esetleges járulékos költségeket (amelyek megrendeléskor feltüntetésre kerülnek) a Vevő az Eladó bankszámlájára - a szállítást megelőző 2 munkanappal - átutalja. A termék a teljes összeg Eladó számlájára történő beérkezését követően vehető át személyesen vagy adja át Web-áruház a futárszolgálatnak szállításra. Ennek a fizetési módnak járulékos költsége nincs.
  2. Utánvétel: A megrendelt termék vételárát és az esetleges járulékos költségeket (amelyek megrendeléskor feltüntetésre kerülnek) a Vevő az átvétel során a futárnak készpénzben kifizeti. Utánvétes fizetési módnál a Web-áruház készpénzkezelési költséget számít fel, amelynek aktuális összegéről a megrendelés leadása során a weboldalon tájékoztatja a vásárlót.
  3. Személyes átvétel: Ebben az esetben a Vevő az eladó által kibocsájtott számla alapján átvételnél, készpénzben teljesít.