Kosár

0 Termékek - 0 Ft
Kosár megtekintése

Termékeinkről írták:

gyerekágy >> Tűzoltó autós gyerekágy leesésgátlóval
J.K., 12.08.2018
Az agy epsegben megerkezett, ami az elso perctol nagy boldogsagot okozott kisfiunknak! Koszonjuk szepen, es a hozzank valo kedvesseget is! Mindenkinek csak ajanlani fogom! Tovabbi szep estet es minden jot kivanok!
gyerekágy >> Tűzoltó autós gyerekágy leesésgátlóval
SZ. M., 09.08.2018
Az ágyunk épségben megérkezett, nagyon könnyen összeraktuk, és a kis királyfi is boldog a gyönyörű tűzoltóágyban. Köszönjük!
gyerekágy >> Kék mozdony gyerekágy leesésgátlóval
K. CS., 07.08.2018
Megerkezett az agyiko, minden rendben volt a szallitassal, idoben erkezett. Az osszeszereleshez meg az utmutato sem kellett :) Az uj tulajdonosa oda meg vissza van erte, ki se szall belole mar vagy 2 oraja. Remelem tetszik neki annyira hogy abban aludjon vegre ;) Nagyon szepen koszonjuk.

Az alapanyag: laminált bútorlap

Ágyainkat eleinte borovi fenyő alapanyagból, festéssel készítettük.
3 gyermek nevelése során tapasztaltuk, hogy a fenyő puhafaként nem volt praktikus kisgyermek korban: könnyen sérült és nehézkes volt tisztítani, karbantartani.
Többféle, vízzel oldható "bababarát" festéket kipróbáltunk, de egyik sem bizonyult igazán megbízhatónak és tartósnak.

Sok éves kísérlet és tapasztalat alapján választottuk a gyárilag színezett laminált bútorlapokat. 
Ez tulajdonképpen faforgácslap, amit kisebb természetes farészek aprításával és préselésével ( hősajtolással ) állítanak elő.

Gondoltad, hogy így - bár a fát használják alapanyagként - védik a környezetet?
Laminálás során ezeket a lapokat a gyárban egy vékony műanyag réteggel látják el.
Ennek az eredménye egy párának, nedvességnek ellenálló védelem - ezért nagyon egyszerűen , akár egy vizes szivaccsal is tisztítható. Így a súrolás helyett játszhatsz a gyerkőccel!

A gyerekágyakhoz magyar, svájci és osztrák gyártók bútorlapjait használjuk.

Elsődleges szempontunk a gyermeked biztonsága, így minden modellt teljes egészében lekerekített sarkokkal és élekkel, egy speciálisan rugalmas, gumiszerű élzárással készítünk. Nem lesz gond, ha a csöppséged ugrálni akar.