Kosár

0 Termékek - 0 Ft
Kosár megtekintése

Termékeinkről írták:

gyerekágy >> Kék autós gyerekágy leesésgátlóval
N.B., 30.01.2018
Megérkezett, rendben van, Nekünk nagyon tetszik, remélem ma este már a Nagyfiúnak is fog....
gyerekágy >> Tűzoltó autós gyerekágy leesésgátlóval
B.A., 19.01.2018
Az ágy épségben, hiánytalanul megérkezett. A gyerekek már fel is avatták.
gyerekágy >> Busz gyerekágy, kék
B. SZ. A., 14.01.2018
Koszonjuk szepen, minden rendben volt a kisággyal. Minőségi terméket kaptunk! Bazsi nagyon örült,ki se akar szállni belőle! Mégegyszer koszonjuk!

A gyerekágyak szállítása és a fizetés


Szállítás és fizetés      

 Alap csomag:                   gyerekágy keret + ágyrács                                         2.990 Ft
 Extra csomag:                  gyerekágy keret + ágyrács+ matrac                         3.990 Ft
 Prémium csomag:          gyerekágy keret + ágyrács+ matrac + fiók           szállítás Ingyenes

 

Utánvételes fizetés (kiszállításkor, a futárnak készpénzben) díja minden esetben + 1.000 Ft.

A nyírpazonyi telephelyen történő személyes átvételnél nincs szállítási költség.

 

Termékeinket Magyarország területén belül bármely településre házhoz szállítjuk.

A megrendelt termékek átvétele személyesen (Nyírpazonyban, a telephelyen) vagy futárszolgálat által házhoz szállítva történik, előzetesen egyeztetett (telefonon vagy e-mailben) napon. Házhozszállítás esetén a kézbesítés napja meghatározható, pontos időpont (óra, perc) nem!

A rendeléseket egyes termékeknél a Web-áruház 2-3 munkanapon belül tudja teljesíteni, ha az adott termék raktáron van. A raktáron nem lévő termékek szállítási határideje maximum 10 munkanap. Ha ez a határidő valamilyen okból (alapanyaghiány, stb ) nem tartható, Web-áruház köteles a Vevőt erről értesíteni..

A gyerekágyakat lapra szerelten, gondosan becsomagolva, a nagy terméksúly miatt 2-3 csomagban szállítjuk. A csomag az egyszerű összeszereléshez (az összeillő részek számozottak) szükséges néhány csavart és egyéb kelléket (pl. görgők) tartalmazza.

A Web-áruház megrendeléseit elsődlegesen a GLS Futárszolgálat szállítja. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) egyéb címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük.

A futárnak való átadást követően, általában az előre egyeztetett szállítási nap reggelén e-mailben elküldjük a vásárlónak a feladott csomagok azonosító számait. Ezek alapján a csomagok a GLS honlapján nyomon követhetőek. Ez az email tartalmazza a fényképes összeszerelési útmutatót is.

A csomag tartalmazza a számlát és a megrendelt kiegészítőket is. Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen (a csomagoláson és a termékeken) észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. Sérült csomagot ne vegyen át! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli, egyértelműen szállítási sérülés miatti reklamációt a web-áruház nem tud elfogadni!

Amennyiben a vásárló nem veszi át a csomagot, a visszaszállítás díját a vásárlóra terheljük. Újbóli kézbesítést kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítási díj előre történő megfizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani.
A Vevő köteles a termék sértetlenségét az átvétel során (de legfeljebb 2 munkanapon belül ) ellenőrizni, és az esetleges mennyiségi hiány vagy sérült termék esetén az Eladót azonnal értesíteni. A nem sértetlen csomagolású terméket a vásárló csak saját felelősségére veheti át.

Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására. A Vevő köteles olyan szállítási címet és telefonszámot megadni, ahol a kiszállítás napján elérhető.

A megrendelés során feltüntetett díjak tartalmazzák a csomagolási költségeket is.

Lehetséges fizetési módok:

  1. Előre utalás: A megrendelt termék vételárát és az esetleges járulékos költségeket (amelyek megrendeléskor feltüntetésre kerülnek) a Vevő az Eladó bankszámlájára - a szállítást megelőző 2 munkanappal - átutalja. A termék a teljes összeg Eladó számlájára történő beérkezését követően vehető át személyesen vagy adja át Web-áruház a futárszolgálatnak szállításra. Ennek a fizetési módnak járulékos költsége nincs.
  2. Utánvétel: A megrendelt termék vételárát és az esetleges járulékos költségeket (amelyek megrendeléskor feltüntetésre kerülnek) a Vevő az átvétel során a futárnak készpénzben kifizeti. Utánvétes fizetési módnál a Web-áruház készpénzkezelési költséget számít fel, amelynek aktuális összegéről a megrendelés leadása során a weboldalon tájékoztatja a vásárlót.
  3. Személyes átvétel: Ebben az esetben a Vevő az eladó által kibocsájtott számla alapján átvételnél, készpénzben teljesít.