Kosár

0 Termékek - 0 Ft
Kosár megtekintése

Termékeinkről írták:

gyerekágy >> Tűzoltó autós gyerekágy leesésgátlóval
J.K., 12.08.2018
Az agy epsegben megerkezett, ami az elso perctol nagy boldogsagot okozott kisfiunknak! Koszonjuk szepen, es a hozzank valo kedvesseget is! Mindenkinek csak ajanlani fogom! Tovabbi szep estet es minden jot kivanok!
gyerekágy >> Tűzoltó autós gyerekágy leesésgátlóval
SZ. M., 09.08.2018
Az ágyunk épségben megérkezett, nagyon könnyen összeraktuk, és a kis királyfi is boldog a gyönyörű tűzoltóágyban. Köszönjük!
gyerekágy >> Kék mozdony gyerekágy leesésgátlóval
K. CS., 07.08.2018
Megerkezett az agyiko, minden rendben volt a szallitassal, idoben erkezett. Az osszeszereleshez meg az utmutato sem kellett :) Az uj tulajdonosa oda meg vissza van erte, ki se szall belole mar vagy 2 oraja. Remelem tetszik neki annyira hogy abban aludjon vegre ;) Nagyon szepen koszonjuk.

Általános szerződési feltételek

 

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Web-áruházunknak (gyerekágyat vagy kiegészítőt kíván megrendelni és vásárolni), figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

1. A szolgáltató/üzemeltető adatai

 • Cégnév: Napjaink Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
 • Rövid cégnév: Napjaink Kft.
 • Székhely: 4531 Nyírpazony, Alkotmány utca 22.
 • Gyártás: 4531 Nyírpazony, Alkotmány u. 22.
 • Üzlet címe: web-áruházunk online működik
 • Futárpartnereink: GLS, MPL
 • E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Kapcsolattartók, telefon:
  • Enyedi Andrea  - 06/20-914-3114,
  • Nagy Zsolt gyártó - 06/30-9032-016
 • Panaszkezelés/gyártás: 4531 Nyírpazony, Alkotmány utca 22.
 • Adószám: 13175397-2-15
 • Cégjegyzékszám: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Cégbíróság által kiadott Cg. 15 06 068844
 • Bankszámlaszám: Kelet Takarékszövetkezet: 68700061-10000795
 • Bejegyző hatóság: Nyírpazonyi Polgármesteri Hivatal
 • Nyilvántartási szám: B-204/2014
 • Megrendelések feldolgozása: 48 órán belül
 • Megrendelések teljesítése: 10 munkanapon belül
 • Szerződés nyelve: magyar
 • Web-áruház domain neve: www.gyerekágy.hu
 • Webtárhely szolgáltató: INTEGRITY Kft., 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.,   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2. Alapvető rendelkezések

2.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) , a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötése nélkül is irányadók.

2.2. Az Üzemeltető a jelen ÁSZF rendelkezéseit, a forgalmazott termékek körét, vételárát, határidőket, stb. szabadon megváltoztathatja. A változás a Web-áruházban történt megjelenés időpontjától hatályos. A változások a már visszaigazolt megrendeléseket nem érintik.

3. Szerzői jog

Jelen Web-áruház oldalon található valamennyi tartalom (szöveg, cikk, termékismertető, tájékoztató, ÁSZF stb., ábra, kép, más információ illetve adat) szerzői jogai térbeli és időbeli korlátozás nélkül a Web-áruház üzemeltetőjét illetik meg. Különösen tilos a Web-áruházból letöltött tartalmat a Web-áruházban történő vásárlástól eltérő célra felhasználni, ezeket átdolgozni, másolni, stb. A Web-áruház szerzői és egyéb jogainak megsértése, megszegése esetén azonnal jogi eljárást kezdeményez a jogsértővel szemben. Az oldalak tartalmának másolása vagy eltérő felhasználása akkor is jogsértésnek minősül, ha az esetleg nem állna szerzői jogi oltalom alatt.

Amennyiben a Vevő az ÁSZF bármely rendelkezését nem fogadja el, úgy a Web-áruházban nem vásárolhat.

4. Megvásárolható termékek és szolgáltatások

A web-áruházban az üzemeltető által gyártott gyermek bútorok és nagykereskedőktől származó gyerekszobai kiegészítők (ágynemű, lepedő, stb.) vásárolhatók.

A regisztráció nem feltétele a vásárlásnak.

Az oldalakon feltüntetett árak a Vevő által fizetendő bruttó árak, de mivel Eladó alanyi adómentes, így ÁFÁT nem tartalmaznak (a Vevőnek nem kell plusz ÁFÁT fizetnie).

Az árak az alapváltozatoknál az ágykeretet és az ágyrácsot tartalmazzák. Nem tartalmazzák a gyerekágyakhoz külön rendelhető kiegészítők árát és a szállítási költséget, kivéve azoknál a termékeknél, ahol a leírásban ez külön feltüntetésre kerül.

A Web-áruházban feltüntetett árak visszavonásig érvényesek.

5. A vásárlás menete

Jelen oldal megtekintésével létrejött szerződéses jogviszony mellett a Web-áruházban történő vásárlás esetén adásvételi szerződés jön létre a Vevő és Eladó között. Eladó 48 órán belül köteles személyes e-mailben visszaigazolni a Vevő megrendelését, ennek hiányában a Vevő mentesül ajánlati kötöttsége alól.

Az adásvételi szerződés feltételeit a megrendelés elküldésével a Vevő elfogadja.

A megrendelés lépései:
 1. Minden terméket a saját oldalára kattintva tud megrendelni.
 2. Válassza ki a főbb kiegészítőket (matrac, ágyneműtartó) szintén a legördülő listából.
 3. Válasszon egyéb kiegészítőket hasonló módon.
 4. A kosár tartalmát a bal felső kosár gombra kattintva ellenőrizheti. Megrendelését is itt küldheti el, a pénztár gombra kattintva.
 5. 5.A következő oldalakon a szállítási és fizetési módokat választhatja ki.
 6. 6.A megrendelés véglegesítése előtt el kell fogadnia az ÁSZF feltételeit az alsó kis négyzet bejelölésével. Az ÁSZF tartalmazza az Adatvédelmi szabályzatot és az Elállási feltételeket is. Ezt követően a Megrendelés jóváhagyása gombra kattintva végérvényessé válik a megrendelése.

A megrendelés leadása a kívánt gyerekágyra vonatkozóan a Web-áruház online felületén és telefonon lehetséges. A hibásan vagy nem kellő részletességgel megadott címzési vagy más adatok, információk esetén felmerülő szállítási vagy egyéb többletköltség a Vevőt terheli.

A számlázáshoz és szállításhoz szükséges adatok:
 • teljes név (cég esetén adószám is)
 • szállítási cím (irányítószám, település, utca, házszám, emelet, ajtó)
 • számlázási név és cím, ha eltér a szállítási címtől
 • telefonos elérhetőség (elsősorban a futár részére)
 • e-mail cím kapcsolattartáshoz

Fontos a telefonos elérhetőség és az email cím pontos feltüntetése, mert a Web-áruház a kiszállítást megelőzően egyeztet. Hiányos elérhetőségi adatok közlése esetén a megrendelést az Eladó nem teljesíti. A gyerekágyak fényképes összeszerelési útmutatóját Eladó e-mailben küldi meg Vevő részére.

Felhívjuk a figyelmet, hogy miután a termékek általában nagy súlyúak, több gyerekágy egyszerre történő megrendelésénél a szállítási költség ágyanként és kiegészítőnként kerül felszámításra. Az ettől eltérő feltételek az adott terméklapon feltüntetésre kerülnek.

Az Eladó köteles a Vevő által megrendelt termékeket a Megrendelőlapon megjelölt szállítási címre eljuttatni az előzetesen egyeztetett szállítási határidőn belül.

A Vevő köteles az általa megjelölt címre kiszállított termékeket átvenni és a vételárat, ill. szállítási díjat a megadott fizetési mód szerint kifizetni.

6. Szállítás és fizetés

Termékeinket – a terméklapon és a megrendelés során feltüntetett díjazás ellenében - Magyarország területén belül bármely településre házhoz szállítjuk.

A megrendelt termékek átvétele személyesen (Nyírpazonyban, a telephelyen) vagy futárszolgálat által házhoz szállítva történik, előzetesen egyeztetett (telefonon vagy e-mailben) napon. Házhozszállítás esetén a kézbesítés napja meghatározható, pontos időpont (óra, perc) nem!

A rendeléseket egyes termékeknél a Web-áruház 2-3 munkanapon belül tudja teljesíteni, ha az adott termék raktáron van. A raktáron nem lévő termékek szállítási határideje maximum 10 munkanap. Ha ez a határidő valamilyen okból (alapanyaghiány, stb ) nem tartható, Web-áruház köteles a Vevőt erről értesíteni..

A gyerekágyakat lapra szerelten, gondosan becsomagolva, a nagy terméksúly miatt 2-3 csomagban szállítjuk. A csomag az egyszerű összeszereléshez (az összeillő részek számozottak) szükséges néhány csavart és egyéb kelléket (pl. görgők) tartalmazza.

A Web-áruház megrendeléseit elsődlegesen a GLS Futárszolgálat szállítja. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) egyéb címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük.

A futárnak való átadást követően, általában az előre egyeztetett szállítási nap reggelén e-mailben elküldjük a vásárlónak a feladott csomagok azonosító számait. Ezek alapján a csomagok a GLS honlapján nyomon követhetőek. Ez az email tartalmazza a fényképes összeszerelési útmutatót is.

A csomag tartalmazza a számlát és a megrendelt kiegészítőket is. Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen (a csomagoláson és a termékeken) észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. Sérült csomagot ne vegyen át! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli, egyértelműen szállítási sérülés miatti reklamációt a web-áruház nem tud elfogadni!

Amennyiben a vásárló nem veszi át a csomagot, a visszaszállítás díját a vásárlóra terheljük. Újbóli kézbesítést kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítási díj előre történő megfizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani.
A Vevő köteles a termék sértetlenségét az átvétel során (de legfeljebb 2 munkanapon belül ) ellenőrizni, és az esetleges mennyiségi hiány vagy sérült termék esetén az Eladót azonnal értesíteni. A nem sértetlen csomagolású terméket a vásárló csak saját felelősségére veheti át.

Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására. A Vevő köteles olyan szállítási címet és telefonszámot megadni, ahol a kiszállítás napján elérhető.

A megrendelés során feltüntetett díjak tartalmazzák a csomagolási költségeket is.

Lehetséges fizetési módok:

 1. Előre utalás: A megrendelt termék vételárát és az esetleges járulékos költségeket (amelyek megrendeléskor feltüntetésre kerülnek) a Vevő az Eladó bankszámlájára - a szállítást megelőző 2 munkanappal - átutalja. A termék a teljes összeg Eladó számlájára történő beérkezését követően vehető át személyesen vagy adja át Web-áruház a futárszolgálatnak szállításra. Ennek a fizetési módnak járulékos költsége nincs.
 2. Utánvétel: A megrendelt termék vételárát és az esetleges járulékos költségeket (amelyek megrendeléskor feltüntetésre kerülnek) a Vevő az átvétel során a futárnak készpénzben kifizeti. Utánvétes fizetési módnál a Web-áruház készpénzkezelési költséget számít fel, amelynek aktuális összegéről a megrendelés leadása során a weboldalon tájékoztatja a vásárlót.
 3. 3. Személyes átvétel: Ebben az esetben a Vevő az eladó által kibocsájtott számla alapján átvételnél, készpénzben teljesít.

7. Adatvédelmi tájékoztató

A Web-áruházban történő vásárlás regisztrációhoz nem kötött, ugyanakkor a szállítás teljesítéséhez és a számlázáshoz bizonyos adatokra szükség van. A Vevő megadott adatainak kezelésekor az Eladó a hatályos Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el.

Az üzemeltető  (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a Megrendelők személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a Web-áruházban kezelt személyes adatait.

 • Az adatkezelő címe: 4531 Nyírpazony, Alkotmány utca 22.
 • Az adatkezelő elérhetősége: 0630/9032-016,  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.
Hozzájárulás az adatkezeléshez:

A felhasználó a megrendelésnél kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.
Az érintettek köre: a Web-áruház vásárlói

A kezelt adatok köre: a Megrendelő által a megrendelés során megadott, a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
 • Az Adatkezelő kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai.
 • A GLS vagy az MPL szállítmányozók arra jogosult munkatársai.

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően 60 napon belül törlésre kerülnek.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél
 • tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
 • személyes adatainak helyesbítését,
 • személyes adatainak törlését vagy zárolását.

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a Megrendelő erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a Megrendelő kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a Megrendelő nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

8. Szavatosság:

Gyerekágyaink az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet hatálya alá tartoznak, így a vásárlástól (a termék átvételétől) számított 1 év időtartamú kötelező jótállás vonatkozik rájuk.

Egyes esetekben a Web-áruház ennél hosszabb szavatossági időt vállalhat, ezt a termék adatlapon jelzi a vásárló felé.

Az eladó a jótállási kötelezettség alól akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a vásárlás után keletkezett: a vásárló rendellenesen használta a terméket, illetve az valamilyen külső behatás következtében romlott el.

A szavatossággal az eladó felelősséget vállal azért, hogy az eladáskor hibátlan terméket adott át a vevőnek, tehát nincs olyan rejlett hibája, amely csak későbbi fog kiderülni.

9. Elállás joga:

A Vevő rendelése elküldése után 48 órán belül visszaigazolást kap arról, hogy rendelése feldolgozásra került. Szintén 48 óra áll rendelkezésére ahhoz, hogy rendelését lemondja, vagy módosítsa.

Megrendelése során a Vevő élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával, melynek értelmében a Vevő 15 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától, tehát a Vevő a kézhezvételtől számított 15 munkanapon belül indoklás nélkül visszaküldheti Eladónak a megrendelt terméket. Ebben az esetben Eladó köteles a felmerült költségekkel csökkentett vételárat legkésőbb az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül a Vevő bankszámlájára visszautalni. Használt vagy sérült termék visszavásárlására az Eladó nem kötelezhető. Amennyiben az árucikk sérült, vagy használt állapotban van, az Eladó kérheti az áru sérüléséből vagy használatából eredő kárának megtérítését. Az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatosan felmerült költségeket minden esetben a Vevő viseli. Utánvéttel vagy portósan visszaküldött terméket a Web-áruház nem vesz át.

Elállási szándékát a Vevő jelezheti Eladó felé e-mailen, vagy telefonon. 

Nem illeti meg a Vevőt az elállási jog:
 • olyan termék esetén, amelyet kifejezetten a Vevő kérésére, az általa szabott igények alapján, egyedi kérésének megfelelően állítottak elő.
 • A matrac, az ágynemű és egyéb, a felhasználóval közvetlenül érintkező áruk higiéniai terméknek minősülnek, így azok visszavételére a 45/2014. ( II. 26. ) korm. rendelet 29. §-ának értelmében nincs lehetőség.
 • Amennyiben speciális csomagban, kedvezménnyel vásárolt, csak a teljes csomag visszaküldésére van lehetőség – a csomag részekre nem bontható.

10. Egyéb rendelkezések:

A Web-áruház üzemeltetője bármikor jogosult jelen szabályzatát módosítani. Az esetleges módosítás a weblapon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

A fogyasztóvédelmi törvénynek megfelelően vita esetén a Vásárló fordulhat a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes békéltető testülethez. A területileg illetékes Békéltető testületek elérhetőségei az OFE honlapján szerepelnek itt.

A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezése, szerződő felek - értékhatártól függetlenül - a Nyíregyházi Városi Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.